Komen Uw Mening in de Strijd van het Verlies van het Gewicht

verlies van het gewicht strijdBij het starten van uw gewichtsverlies routine, u hoeft niet te worden een van de vele mensen die de fout maken te denken dat het verliezen van gewicht is alle fysieke. Het is in feite een geestelijke strijd zo veel als het is een fysieke. En, geloof het of niet, uw mentaliteit gaat om te bepalen of je wint of verliest in de strijd tegen de ongewenste kilo ‘ s. Hier zijn enkele tips over het verbeteren van je mentale spel om te verliezen het gewicht dat u wenst.

Om te beginnen

Neem de tijd om te zitten en erachter te komen wat de beste motivatie is voor u om gewicht te verliezen. Zodra u de juiste motivatie, je kunt het gebruiken om gefocust te blijven op het bereiken van uw doelstellingen van het gewichtsverlies. Motivatie kan verschillende dingen betekenen voor verschillende mensen, dus het zal zeer individueel. De meeste van de tijd, hoewel, je motivatie is, dat ÉÉN DING geactiveerd u wilt om gewicht te verliezen om te beginnen met.

Hebt u een specifiek doel van het gewichtsverlies in het achterhoofd? Uw doel kan zijn een vast bedrag van de kilo ‘ s door een bepaalde datum een jurk maat die u wilt bereiken of gewoon een algemene indruk van de ideale lichaamsgewicht dat u een opname maakt. Zodra je weet precies wat uw doelstellingen zijn, kunt u beoordelen of ze realistisch zijn. U wilt om gezond te blijven terwijl je gewicht te verliezen, en als u hebt ingesteld dat onrealistische doelen, zal je waarschijnlijk een aantal ongezonde keuzes terwijl het proberen om hen te bereiken.

Als de doelen die u hebt ingesteld, onrealistisch, je bent teleurgesteld zou zijn als de tijd komt om te voldoen aan die doelstelling. Dit kan worden verwoestende voor uw manier van denken. Overweeg zorgvuldig de realiteit van de doelstellingen die u heeft ingesteld. Aan de andere kant, als je doelen te stellen die realistisch zijn, uw succes kunnen stimuleren u over te gaan naar de finish.

Wanneer u werken aan uw mentale gewichtsverlies spel, het vinden van vrienden en familie die op het stimuleren en ondersteunen u bij uw inspanningen om gewicht te verliezen. U moet een betrouwbaar persoon die u op kunt rekenen, om er te zijn als je jezelf in de verleiding komen of gewoon iemand nodig om mee te praten wanneer u problemen met uw dieet-of fitness-routine.

Als onderdeel van uw gewichtsverlies reis

Het is zeer waarschijnlijk dat je een oefening plan. Als u uw plan elke dag, het opzetten van een beloningssysteem, blijf je gemotiveerd om door te blijven gaan. Een idee van een beloning is een low-fat smoothie met uw favoriete fruit in. Wat belangrijk is, is dat je kiest voor iets dat je bereid bent om hard te werken voor, maar zal niet breken uw dieet en verslaan het doel van de oefening programma. http://afslankenoverwinning.info

Als je je geest in uw gewichtsverlies spel het is van cruciaal belang voor u om jezelf te visualiseren op uw lagere gewicht. De reden hiervoor is omdat het gaat om je gemotiveerd te houden om te blijven gewijd aan het programma. Als het nodig is, het vinden van een vorm passende jurk of outfit in de maat die u wilt worden en dan hang het op in uw badkamer of keuken om u te helpen visualiseren van je doel. Misschien wilt u ook de uitgesneden foto ‘ s, of zelfs een foto van jezelf gebruiken bij een lager gewicht. Wat nodig is, maar vergeet niet om uw visuele motivatie in een plaats die u elke dag kunt zien.

Zodra uw mindset is op het juiste niveau, het verlies van het gewicht is het ook een stuk makkelijker voor je. Gebruik deze tips en start een programma van vandaag!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *